Meseösvény

Kalandozz mesehőseinkkel a természetben!

Vajon kik élnek erdő és mező határán? Hogyan válik a holtfa az élet bölcsőjévé? Milyen a hangja egy suhanó mókusnak? Kik élnek a föld alatt? Mi hajtja a palántát, hogy növekedjen? Merre vezetnek Ficak nyomai az Almássy téren? Vajon körbe érnek?

Meseösvényeink a gyerekeket szabadtéri élmények mentén szólítja meg, érzékszerveikre és a természet szépségeire fordítva a figyelmüket. Így akár ezek lehetnek a tudatos természetjárás kialakulásához vezető út első állomásai. Az ösvények egy-egy terület állat-, és növényvilágával ismertetik meg a gyerekeket, miközben felhívják a figyelmet a természet- és környezetvédelem fontosságára. A túrák során bejárható ösvényekhez mesék kapcsolódnak, hogy a gyerekek képzeletét és fantáziáját megmozgatva, arra építve élménnyé váljon a zöld gondolatok befogadása. Az állomásokon különböző játékelemek segítik mélyíteni a tudást és további szórakozási lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek.

Meseösvényeink önállóan is látogathatók, de Egyesületünk bábos meseösvény-vezetéseket is tart, kis csoportoknak, óvodai csoportoknak, érdeklődőknek, gyermekzsúrokhoz kapcsolódóan. Aktuálisan meghirdetett, nyitott vezetéseinket keressétek a Facebook oldalunkon vagy megrendelés esetén keressetek minket lenti elérhetőségeinken!

Válassz meseösvényeink közül!

Te melyik ösvényen barangolnál?

Kapcsolódó eseményeink

Érdekel a bábos meseösvény-vezetés?

Amennyiben érdekel valamelyik bábos meseösvény-vezetés, keresd Szűcs Krisztinát, az alábbi elérhetőségek egyikén:

 krisztina@zoldre.hu
 +36 30 357 3572

Nézd meg termékeinket is!

Less be a ‘Bábozd zöldre’ meseuniverzumba!

Ki mivel foglalatoskodik éppen?

Babozd-zoldre-meseuniverzum-kep