Támogatás

Játszunk, mesélünk és óvjuk együtt a Földet!

 

A Bábozd Zöldre Egyesület lassan egy évtizede hoz létre gyermekeknek szóló élményközpontú környezeti nevelési programokat. Önkénteseink és Egyesületünk tagjai mind azon munkálkodnak, hogy szebbé, jobbá, egészségesebbé tegyék ezt a bolygót, és a játékélményeken keresztül a gyermekek gondolkodása egy fenntarthatóbb világ felé vezessen. Bábfiguráinkkal, mesekönyveinkkel, foglalkoztatófüzeteinkkel, játékainkkal és meseösvényeinkkel mind ezt a célt szolgáljuk. A célunk eléréséhez szükségünk van további segítő kezekre, akik támogatják Földünk megóvását, a gyermekeink jövőjét.

 

Kérjük, hogy amennyiben teheted, támogasd munkánkat és a ‘Bábozd zöldre’ küldetést!

Válassz a három lehetőség közül!

Adományok

Rendszeres adományok:
Állandó fizetési megbízással kis összegű támogatást utalhatsz havi rendszerességgel az Egyesület bankszámlájára, ezzel segítve programjaink folyamatos finanszírozását. Már néhány ezer forintos támogatás is sokat segíthet!

Egyszeri adományok:
Egyösszegű hozzájárulással is segítheted a munkánkat, hogy még több óvodába és rendezvényre vihessük hírül a Bábozd zöldre szemléletmódot, így nevelve a gyerekeket és családokat a zöld gondolatok elsajátítására.

Számlaszámunk: 10700244-22571203-51100005 (CIB Bank)

Köszönjük a segítséget!

Önkénteskedés

Ha szeretnél egy barátságos, mosolygós csapat tagja lenni és szeretnél gyerekekkel foglalkozni, imádod a meséket, a bábozást, a természetben való túrázást, szenvedélyed a környezetvédelem, netán a kézműveskedés, akkor nálunk klassz munka lehetőség áll rendelkezésre.

Programjaink lebonyolítása során mindig szükség van önkéntes segítőkre, akik a gyermekekkel hamar megtalálják a közös hangot és könnyedén tudják számukra közvetíteni a zöld gondolatokat.

Ha érdeklődsz animátori vagy egyéb önkéntes munka iránt, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Adó 1%

Ne hagyd elveszni az adó 1%-ot, hiszen felajánlhatod nemes célokra is! Lehet, hogy pont a Te segítséged kell ahhoz, hogy idén is több, mint 3000 kisgyerekhez juthasson el Mimó és Csipek története!

A Bábozd Zöldre Egyesület egész évben mesés bábelőadásokkal, mesekuckókkal és bábos játékokkal várja az óvodás korú gyermekeket és családokat. Ha számodra is fontos, hogy a gyerkőcök egy egészségesebb, fenntarthatóbb világban éljenek, akkor most egyszerűen tehetsz érte.

Mimó, Csipek és barátaik számítanak az adó 1%-ra!

Kérjük, támogasd tevékenységünket személyi jövedelemadód egy százalékával!

Cégnév: Bábozd Zöldre Környezeti Nevelési Egyesület
Adószám: 18026827-1-41

Köszönjük!